Regim hotelier Bucuresti | ApartHotelB26.ro

De vazut in Bucuresti

balcescu26-1

Palatul Kretzulescu

Palatul a fost resedinta Elenei Kretzulescu, fiind construit intre 1902 si 1906, avand un stil arhitectural electic cu accente de renastere franceza.

Biblioteca Centrala Universitara Carol I

Biblioteca a fost construita in perioada 1891-1895, fiind proiectata de arhitectul francez Paul Gottereau. Aceasta a supravietuit revolutiei, dupa ce o parte de cladire a ars. De atunci insa cladirea a fost imbunatatita si poate fi vizitata fie pentru lectura, fie pentru arhitecutra.

Biserica Italiana din Bucuresti

Biserica Italiana din Bucuresti a fost ridicata intre 1915 si 1916 de italienii stabiliti in acea perioada la Bucuresti, fiind construita in stil romantic dupa modelul Bisericii Santa Maria delle Grazzie din Milano.

Muzeul Satului Bucuresti

Muzeul satului cuprinde peste 250 de gospodarii taranesti autentice si case din toata Romania si multe alte straie si obiecte traditionale romanesti intinse in peste 100 000 de metri patrati.

Centrul Istoric al Bucurestiului

Orasul vechi este un centru plin de viata, plin de baruri si cluburi, toate in cladiri cu o arhitectura fabuloasa.

Intre alte zone interesante pe care le puteti vizita in Bucuresti amintim Piata Rossetti, Muzeul de Istorie, Teatrul National, Muzeul National de Arta, Muzeul CFR, Teatrul Odeon, Parcul Tineretului si multe alte locatii interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *